Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTT PÅ SMÄRTA TRÖTT PÅ LIVET


Det är kallt nu träden är vita och frusna
lika frusen som jag är inuti mig själ

tårar falller hjärtan brister maktlöshet en
brer ut sig över hela mig

hur orka hur orka med livet när bara smärta
orsakar min själ och kropp gång på gång

åter så värker min arm som för en månad sen
ringer reumatologen igen fick tid pumpa in
cortison och bedövning vänta och se

trött på all smärta i kroppen trött på all smärta
i min själ ingen vill mig väl jag ser bara fienden
omkring mig tror alla vill mig illa

Sverige håller på att förändras till ett hårt land
där sjuka får det ännu svårare och dom friska
får det lätt tack Moderaterna för eran empati jag ser er hånle, ni
har pengar undanstoppade ifall ni skulle bli
långvarit sjuka i kronisk sjukdom men det har inte
vi vart håller Sverige på att ta vägen nånstans??
sen pratar man om rotavdraget ge dom pengarna
till dom sjuka och andra behövande istället allt
handlar om pengar och och yta idag det som syns
utåt vad är det ni vill uppnå med detta ???

jag är trött på livet




Fri vers av Fånga dagen
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-31 01:54



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
det är skrämmande när man hör att de skall tvinga sjuka människor att arbeta. men jag tror på att smärtor kräver ett hårt arbete. man måste kämpa och hitta nya vägar från sin smärta eller sjukdom. om man som du säger. är trött på livet. så är det ju viktigt att ha stöd och hjälp. men du måste hitta utvägar för dig själv. till ett drägligt liv. kram stenen
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen