Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelse


Man kan leva
i förnekelse...

Kan man
förneka

Kärleken?

Du sa bara
orden vi båda
Velat säga...




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-31 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders