Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virus

Varför denna sörja
varför detta kaos

Jo, jag var för nära

dem som inte ville
älska livet

kände deras frustration

blev smittad av detta kalla virus
man kallar

tomhet...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna