Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tänker morgonsdagens människor kanske har mer att ge, i ett mer förlovat land. Lite så.


O fader/moder ...Gud

Fyll våra hjärtan
med kärlek

fyll våra kroppar
med ditt livselexir

O Fader/Moder...Gud

fyll vår ande
med ditt eviga ljus

Så sänder jag
en tanke
till den tomma dagen

och kör
en redigerad repris

med värme
från morgondagens

klokhet...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja Larz! Just därför...
2010-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Rita Brunner...
Sverige är ett fritt land.
2009-12-31

    ej medlem längre
Ja vad säger man *suck* *sneglar neråt*
Låt oss tro på den/det/han/hon eller vad vill på. Ingen ska pracka på oss sin tro! *grr*
2009-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Gud är Fadern.
Vet man inte det så är det ett tecken på att Han inte bor i ens hjärta.
Vill du släppa in Jesus i ditt hjärta så finns det klara anvisningar i Bibeln:

Joh 1:12
Apg 2:38
Rom 10:9-10
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna