Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarhetens ljus

Som solen kastar
sitt varma sken

över allt
som mörkret skyler

Så visar klarhetens ljus
sin vishet

över okunskap

och orättfärdighet

Och dunklet
i slummens träsk

blir förvandlat

till glimrande
bländande färger

i Vishetens fromhet

Där osanningar
bleknar bort

i sanningens skimrande
värmande

ljus




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-31 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna