Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fadern sonen och den helige anden

Konsten att såra
blev så total

efter samtal som bröts
av en tråkig kommentar

Försök att få kontakt
att ringa under julen

var efter flera försök
alls inget kul ens

Och slutet på historien
var avslöjad som först

på dessa ynka rader
ett blekt eko av en röst

Fadern sonen och
den helige anden




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-31 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna