Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad och helad

Sårad...förvirrad...

somnar 4 ...

vaknar 6 ...


av mardröm...


sårad...trött..

lemlestad stolthet...

beskuren värdighet...


förvirrad...



Helas av poeters klagan och lovsång...

i morgonkvistens ljus...

Tack...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-31 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna