Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge


Att ge är svårt

att få är smärre

att ge utan förbehåll

är för få nästan värre


inklusive mig själv...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-31 11:53



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör få, utan förbehåll
samt, behålla, utan gräns
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna