Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjock dimma




ännu fäktar kärlekens andetag,
om än gömd där i dimman

närheten klyver alla osanningar

vi fann,


lögner vid vår dörr, sticker
inte sönder

det tunga, varandet
består










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 12:02



Bookmark and Share


  am
Det känns sant och vackert.
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP