Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olika sorters liv

Ett livs
värde

innehållet
i en kram

en hundvalps
kravlösa kärlek

ensamhet

som inte
är vald

uppbokade
stressade

överarbetad

arbetslös

sjukpensionär
men ändå frisk.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 12:11



Bookmark and Share


  am
"innehåller i en kram" Fint!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e