Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är ett liv en människa

Vad är
det

som formar
den jag är

det liv
jag har

människorna
i min barndom

deras syn
på vem jag

är

mina tankar
känslan av

mig

deras syn
på mig

utifrån deras
syn på sig själva

så nyckfullt
livet är


tillfälligt

små saker
en känsla

livets
förunderlighet.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e