Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nyinstiftat Hederspris som , årligen, ska utdelas till de personer/regeringar/organisationer som , Mest Påtagligt av Alla, utfört Rent "Djävulusiska" Handlingar !


"DJÄVULSPRISET 2009 !"

Och, i år, 2009, utdelas Djävulspriset till..............Den BURMESISKA MILITÄRREGERINGEN som, sannerligen, gjort sig välförtjänta av detta pris i och med att de, Tjurskalligt, vägrar att införa demokrati i Burma plus att de, under 2009, fullständigt Hänsynslöst, beordrade sina soldater att MÖRDA Hundratals ,fredligt demonstrerande, Burmesiska Munkar !

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-31 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska