Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Två Kategorier vill jag hälsa, speciellt !


"Två Speciella Nyårshälsningar !"

Allra först vill jag tillönska de 31 tappra Skrivarvännerna ! Ni betyder oerhört Mycket för mig ! Hoppas att Ert 2010 går Er väl och att Ni lyckas med Era Planer !
Sedan vill jag hälsa till de över 160. 000 som läst mig hittills ! Era läsningar är mitt otium och min drivkraft ! Hoppas att Ni Alla får ett bra 2010 !

Mats




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-31 21:44



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tack detsamma till dig skrivarkompis!! :-))
2010-01-01

    ej medlem längre
Jag från den andra kategorin önskar dig Gott Nytt År!
2009-12-31

  aol
här i livet menar jag vännen,
2009-12-31

  aol
jag är en av dina vänner jag önskar dig allt gott här i liet, Lassemann,
2009-12-31

  Catharina Edin VIP
Gott Nytt År till dig, du är en kämpe, en gladiator!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska