Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungdomsminne


Två cyklar


Minnet stämmer med kartan
den dammiga landsvägen
den knotiga eken
där vi lutade våra cyklar
en röd en blå
den saftigt gröna ängen
där vi letade lyckoklöver
den smala stigen ner
till den släta strandstenen
där vi satt och bytte hemligheter
medan vi svalkade våra fötter
i sjöns glittrande vatten




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 391 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-01 12:10



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ja, fint sommarminne och vackra bilder du målar med ord!
2010-01-01

  Ronny Berk
så vackert och väl berättat sommar- och ungdomsminne; skapar bilder av natur och samvaro, ja !
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors