Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irrjag

 

 

jag irrar vilse

 

naken ohöljd

 

isslingor lindas runt vrister

smärtblixtar skär

 

lindar ögon runt

ser blåfloder

andas runt vrister

 

 

jag irrar vilse

naken ohöljd finner icke kraft att skyla

känner icke kyla

 

mina fötter springer virvlar

gnistor är slöjor

 

 

 

stannar

still

 

ropar

röst mjukvida

 

jag irrar vilse naken ohöljd

isklanger sjunger

rena djup

 

 

stilla

 

 

i snö brinner en låga

jag lägger mina händer i

låga kupas

skänker

värme

 

mina händer blommar

dina ögon ser

mina ögon 

säger

du är icke vilse

 

sakta reses jag upp av varsamma

ömhets händer

 

 

vackerklädnad faller mjuka vågor

din mantel böljar omfång

skänker mitt inre

värme

 

till vidaregåva

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser