Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag fylld

 

Fylld till ålder

Fylld till tandahål

Fylld av ros

Fylld med ris

Fylld av sår

Fylld av kärlek

Fylld som älskogsvis

 

Mina fulla steg för mig framåt




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-10-25 14:33



Bookmark and Share


    Agnieszka
tyvärr inte den sortens poesi som jag uppskattar direkt. den är söt, enkel och känns aningens uttjatat. kanske fylla dikten med något mer?
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön