Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick ifrån

 

Vägen rusar förbi

Åsarna, höjderna och dalarna

Trädens armar som mörka kronor

talar i mörkret

Mil efter mil

Rusar tiden förbi

 

Du sa till mig samma dag

Mamma jag är inte rädd för döden

Vill den mig något

Så är det inget jag kan göra något åt

 

Mil efter mil

Rusar tiden förbi

Ett ögonblick ifrån

 

Från igenstans

Kommer skogens konung

Det säger pang

Bilrutans glas i miljoner små delar

Det som tidigare färdades framåt

är i skrot

En falsk vaggande trygghet

av plåt

 

Polisens blåa lyktor lyser upp

Vägen där ni färdades

Bara ett ögonblick ifrån

Livet och döden

 

Är så tacksam att änglarna

vakade över dig

Mitt älskade lilla flickebarn

Döden får vänta

Ett bra tag till

 

Så nära

bara ett ögonblick

ifrån




Fri vers av Andrum
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-01 18:01



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Starkt och verklighetsnära.
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum