Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För lång tid m snö o kyla då kan de dö, hörde ja en röst som sa...


Vinterns ågren haiku-personifierad

Småfåglarnas överlevnad

hackar i mitt sinne

Hampafrön en välsignelse




Fri vers av Kim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 18:19



Bookmark and Share


  Jaseph
En härlig liten dikt om våra bevingade vänner! De behöver oss nu.
2010-01-03

    ej medlem längre
Jättebra liten text!
men har inte haiku 5,7,5 stavelser i meningarna?
din har 8,6,8..! eller är det jag som har fel?
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP