Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst som vägrar

Kroppen bågnar
kroppen talar

kroppen vägrar
smärtans röst

smek mig långsamt
låt mig vila

jag har inget mer
inte ens
en röst




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 02:55



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
stark sensualism
om närhet där
orden tar slut...
bra!
2010-01-03

  Quasimodo
En röst för en kamp där kroppens hinder tystar själens röst !
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington