Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad

Jag abonnerade på ljuset
en kraft uti mig själv

kom i skuggan
sökte mörkret

fann en sanning
lät mig gå

främling utan spegel
letar efter kropp




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 674 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-02 03:16



Bookmark and Share


  C.Wieske
Tack.
2010-09-12

  Gunnar Hilén VIP
passar mina sinnen
2010-01-06

  Mr Lindemann VIP
Främlingen
reflexterar sig i¨
spegeln
- se dig i någon
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington