Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prismaögon

 

I bädden

andas vila

 

långa gardiner böljar skimmerlila

smeker mjukt golv  

 

i söder

blommar vit orchide

 

i guldtråd hänga rubinröd droppe

 

 

i väster lever trenne glasbubblor kupoler

i händer

i hjärta

 

bär de

grön röd blå

 

hos dem blommar djupviolett orchide

 

i silvertråd hänga klarnad droppe

 

solväg finner

 

prismaögon sveper

väggar

tak

 

regnbågsögon söker

 

 

jag står barfotad

 

 

mjuk faller snö

 

 

min kind andas mjuk beröring




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-02 14:04



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En fin poetisk vandring bland ting.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser