Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här har jag inte hittat på själv, men den är bra!




Apropå vinterkylan..

 

"Den lilla isbjörnen säger till sin mamma:
- Mamma är jag en riktigt isbjörn?
- Ja min son, det är du, svarar mamman
- Är det säkert att jag är det?
- Ja visst är det säkert!
- Riktigt, riktigt säkert att jag är en isbjörn?
- Det är riktigt säkert. Varför undrar du det, min son?
- Jo för jag fryser så förbannat!"




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-02 15:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gör jag med.
Har suttit med täckjacka på inomhus.
2010-01-02

  Ronny Berk
vilken njutningslysten liten isbamse; må vara lustfylld kyla nu när isbergen uppslukas av öppet vatten;
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger