Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje människa är unik i sin skapelse,varje cell är ett eget signum till värdighet.


Signum

Är en i
mängden
av många
långa korta
grå
små obetydliga


kanske en ros i någons
tårta

naggande god
såta våta
söta och torra
element

kanske en guldfisk i någons
akvarium

en av alla
kalla balla
varma
element med en
köttslig
närvaro

kanske en trumf i någons
pokerhand

en i högen av
vanliga
ovanliga jordnära
kära och unika
där var och en
bär ett
signum

kanske en biljett till någons
frihet




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman