Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dalklocka

 

 

stilla

stilla dalklocka

 

regnbågsvinden

 

 

lindar snövågor runt dina fötter

 

 

frys icke du vackra

pendeln har icke stannat

 

 

slut ögons drömljus in i hjärtas svar

 

 

golven andas stilla

ännu icke beträdda

 

 

 

frys icke du vackra

slut ögonvingar

 

 

in i hjärtas svar

 

 

se golven skimra bud

 

 

upplev

livsandning

 

 

 

stilla

stilla dalklocka

 

 

öppna varsamt dina djupt blå kronvingar

 

dina solögon

av silver

klara

 

 

värmer hans själsvandring i andeljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-02 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser