Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubin





sammetssekunder på silvervit sidenkudde,
ligger jag


utsträckt, njuter, din skatt
är din gåva, diamanter

av kärlek till mig,



till dig, rubinröda sanningar i natten,
tätt intill,


älskar dig









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-02 21:40



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
suck. kärlek härligt:)
2010-01-02

  peter markurth
mkt fin, söt
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP