Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ont och gott att känna för mycket bindningar........


Frigörelse




Likt en prestation
jag tagit....
att komma
loss.....

och från dig

tillbaka igen....

och i detta
visste jag inte

att frigörelsen

smög på mig
om natten

där jag låg
sömnlös och
tittade ut

mot den klara
himmel

känslan av att glida ur
något

som inte var mitt

och skönheten som sjöng
inom mig

att endast jag kände
hur jag separerade
från något

som för mig

gjort väldigt ont.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-02 21:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som på ett enkelt och oerhört mjukt och vackert vis talar frigörelsens stund "0ch skönheten som sjöng inom mig"jag applåderar varmt enastående stark poesi!!!
2010-01-05

    FinnRaggarn
Du skriver på ett enkelt sätt
om känslor som gör att man
upplever dem.
2010-01-03

  Glensan
Åhh starkt du får
fram känslan här.

starkt starkt
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg