Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer i granbädd

 

nattstilla

 

andas

snömoln

 

drömmer i granbädd

 

istapp

glimmar

ljust blå silver

 

månvind kysser

 

dina

slumrande läppar

 

 

sorgen

 

vakar över hennes själ

 

över hennes ihopsjunkna bröst

 

sorgfloret

 

har hon lärts

dölja

 

 

hon söker hålla andan åter

 

sorgen tvingar

varsamt upp

bröstkramp

 

 

lägger andning i luften

 

 

gnista

 

skär mörker

 

 

gryningsstrimma rör vid sträng

 

glimmar

ljust solguld

 

 

ditt ansikte flyr  dagstilla

 

 

väntar

 

nattstillas dröm




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-02 22:13



Bookmark and Share


  Änglaögon
Smärtan och sorgen beskriver du här på ett så fint sätt, gillar.
2013-12-19

  Berit Robin Lagerholm VIP
Denna var mycket vacker. Dina ord förmedlar verkligen smärtan och instängdhet men även vilan och ljuset.
Mycket fin dikt med många toner i.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser