Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte

 

 

mjuksvingande

 

är

rörelsen

 

mötet är beroende av rörelsen

icke beroende i aspekten av begär

 

 

någon

släcker för att möta

 

ingen

släcker för att möta

 

ingen är allt

allt är ingen

 

mötet är beroende av rörelsen i aspekten av

livsberoende

 

 

lärandet är

en mötande process

 

att utbrista: som man sår får man skörda är

ett tämligen enkelriktat seende

 

döm icke dig själv för hårt

döm inte dig själv

så hårt

 

mjuksvingande är

rörelsen

 

mötet är beroende av rörelsen

icke beroende i aspekten av begär

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-02 22:46



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En stor sanning i ödmjukhet levererar du här.
2010-01-02

  Yrre VIP
Så mjuk, att landa i.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser