Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära, i dina drömmar



jag målar dina bilder, dina rödögda mardrömmar,
viskar osagda mummel,

ansiktens munnar, förblir stängda, stumma är orden



ditt blå sinne, vandrar fritt, din smärta förvränger,

jag dömer ej,



jag lyssnar till det bräck som ekar i natten, oväckt

ändå nära,

i dina drömmar









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP