Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens sanna ansikte



inga förvrängda anleten,

inga målade läppar som förför


bara, skir och stabil kärlek i mitt hjärta,

till dig, som det berör









Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 11:44



Bookmark and Share


  peter markurth
sött
2010-01-03

  Lady Alassa
mycket välgörande ömtåliga och gosiga önskningar om kärlek
ty grov den förstör
2010-01-03

  Quasimodo
Kärleken oförfalskad och bara som den är, gillar !!!
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP