Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igenom förgiftning



du får bära kärlekens vingar, min ängel
min vita, vita snöängel

baxa mörkret på dina axlar, njuta min ros, smaka
utsöndringens nektar


jag stinker oavkortat förförelse, förgiftad stod jag stum
du kysste min mun,

i den stund förvandlingen släppte, du antog
min röda mun


det jordgubbsfärgade giftet är förträngt, bevänt med mitt minne,
känt, förnimmet

när jag flög, stod du kvar, höll din arm, för örnens klor


jag fick kött,

när jag landat








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP