Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke om ditt liv



vad gör ni,
kåkfarare, vandrare från alla sinnens

fulla bruk, cementerade i dess form


utlös dina känslor, utgör ett hot, var den som klyver lögner


så som du är, ditt bot,
är endast lyhördhet för ditt innersta


någon ej förhöjd, kan ej finnas, du förstår

livets sanning, du fragment,

tillför

det du förstår
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 13:30



Bookmark and Share


  peter markurth
början är bland d bästa du skrivit
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP