Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädgårdsdalen

 

och där för

 

silvermanar

 

 

henne in i ut i trädgårdsdalen

 

 

hennes ögon målar vita rosors hägn

blad flyger fria

in i ut i

vind

 

blad strömmar i luften

är vitlufts andning

 

hennes skrud är

böljande

skirviolett

lila

 

hennes hjärtsånger

är

 

purpurvingar

 

är

 

elds

mjuka sammetssvep

 

gnistfolken pudrar hennes panna skimmerhud

 

silverblå stjärnor

rinner utför

uppför

 

grenar böjda av vitduns prismaljus

 

i hjärta grönskar

vårgryning

i trädgårdsdalen strömmar

gnistregnsfallen

 

hon dansar lätt

i hans ögonfamn




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-03 19:37



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Underbar poetisk trädgårdsdal.
En lisa för ögat.
2010-01-03

  Cosmic Johanna
Vackert väver du i kärlek mellan orden.

en magisk värld värd ett besök...

ser att skönhet finns hos dig.

God fortsättning fina Själsöga!
2010-01-03

  Cris
Vackert att läsa och poetiskt för sinnet. mm.
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser