Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid

För alltid

Här står jag som alltid
Jag ger inte upp igen
Faller jag så reser jag mig upp
Jag vet att jag inte står ensam

För ni finns alltid här
Vi är alltid här för varandra
Många förstår inte oss
Men vad dom tycker betyder ingenting för mig
Ni är mitt liv
Mitt allt

För alltid ska detta ljus jag tänder brinna
För dig och för mig
För alla som jag älskar
För er alla som håller mig kär
Det är för er skull som jag är här

För ni finns alltid här
Vi är alltid här för varandra
Många förstår inte oss
Men vad dom tycker betyder ingenting för mig
Ni är mitt liv
Mitt allt

Jag älskar er mer än ord kan säga




Fri vers av Vattuman_85
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-03 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vattuman_85