Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad morfar som gick bort 2004


Morfar

Himlens vita moln svävar sin väg
Du likt ett moln lämnade oss
Med minnet av det som en gång varit
Den sorg jag en gång bar
Börjar nu försvinna
Men mina minnen av dig finns alltid kvar i mitt hjärta
Den goda tiden vi hade tillsammans har blivit en milstolpe för mig
Tack vare dig kan jag nu fortsätta mitt liv
För din skull men även för min så ger jag inte upp
Trotts hårda tider
Och alla tårar
Så finns vi här för varandra
Du ger mig stöd och kärlek
Du gav mig min livsvilja tillbaka




Fri vers av Vattuman_85
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-03 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vattuman_85