Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Rosen

Ljuset förde dig till en annan värld
En värld där du får börja om på nytt
Du känner ingen sorg eller smärta
Sorgen efter att förlora någon blir något lättare att bära
Du är trygg i din moders famn
Den rädsla du burit på sveps bort som en vind
Denna vind bär oss vidare
Tills vi möts igen
En dag ska vi alla få omfamna varandra igen
Tills den dagen kommer skall vi minnas dig som den ros du var
Den ros du nu blivit




Fri vers av Vattuman_85
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vattuman_85