Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tindra

 

tindra

 

vackerdjup

 

sällsam är din andning

 

ur din mun flyger rosenord

ur dina händer strömmar gåvoregn

 

din dagbräckning

 

bär

guldsmyckad panna

 

tindra

tindra

 

vackerdjup

 

min själ bugar sig ödmjukt inför

 

jag tackar dig

att du bär mina steg

 

tindra

tindra

 

vackerdjup

 

Moder är du




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-05 01:20



Bookmark and Share


  nightsoulz
mm vackert!!
2010-01-05

  glittertindra
så vacker... :)
2010-01-05

    christie
Det känns som jag tindrar från första ordet jag läser. Otroligt upplyftande och ger stark känsla av glädje
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser