Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken är att det ska bli en låttext.


Misfits

this place wasn't

meant to be

for you and me


we will always

be outcasts and

misfits of

society


we will never

fit in your

frame but that's

how we play

the game

we will never adapt to your world

we make our on rules

so fuck you!




Fri vers av Patric
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 04:11



Bookmark and Share


  Richard Lindroos
Bortsett från ett litet stavfel jag såg spontant är det nog det bästa jag läst av dina musik-grejer ^^!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Patric
Patric