Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kategorifri ångestdvala

 

 

Glömmer bort dig i
väntan
och torkar sorg från mitt golv

gummihandskar som
sitter för hårt men som
sitter kvar

Jag lider hellre än
läcker bort
kan inte förlora mer
volym


Som ett skämt
skrivet på skoltoalettens väggar
blev kvar ekandes på din plats

Bearbetande
sekunder
om
livsavgörande
stunder



vi var vårt eget hav
och jag
håller andan







Jag letar ro i mina fickor
bottenlöst och
hopplöst men jag tänker se vad du såg
innan du gav dig av
















Fri vers av *Camilla*
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-04 16:22



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
klockrent skrivet! mycket bra...
2010-01-04

  Andreas Widell
:O

ska du blåsa bort taget på kåken jag sitter i när jag läser detta?! :D

hehe, niiiice!
eller ja, GRYM, TUNG, TYNGASTE (Sista ordet snott från lilla alfadji som kickar) XD

<3
den gillas skarpt, som egget på en kniv!<3
2010-01-04

  blaite
Snyggt snyggt..Grym titel..
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

*Camilla*
*Camilla*