Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarljuskrona

 

ögonlock lila

säras

lätt

 

blankyta ser ut ser in

fransar sveper

mjukt

 

målar skirljusängder

 

i väster brinner cerise glaskula

 bubblor ler ljus 

 

jag är en ökenvandrerska

bugar

 

inför sandhavets mjuka dyning

 

kupar händer runt sand

kastar sanden

in i luften

 

sand brinner i solglöd 

 

i öknens händer stiger fönster

öppnas

 

vind för havsdoft

nära

 

i oasen

vilar min hand stilla

 

du rör vid mitt hjärta

 

 

ögonlock lila säras lätt

blankyta

ser ut

ser in

 

fransar sveper

mjukt

 

målar skirljusängder

min klädnad är

cerise kaftan

 

bubblor

klarljuskrona

lägges runt




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 17:43



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Sinnligt mjukt, underbart!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser