Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyg

 

 

vackra vind flyg

 

bär luften i dina vingar

 

strö pärlor

 

i bergens skålar

 

väck källan till liv

 

spela vind

spela

 

rör vid jordens strängar

 

strö klanger i bergens väggar

 

fyll skålen med

 

kärlek




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-04 19:43



Bookmark and Share


  oMareld
älskar denna
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser