Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sitter en fågel i solgnista

 

någon

 

 

 

ser inte hennes tårupphängda bröst

 

 

i solgnista sitter fågel

hon håller en diamant i näbben

 

hon är ingen

är allt

 

diamanten skänker hon i kärlek

 

till ingen

till allt

 

de svarta taggarna

lever icke i hennes bröst

 

av solvind

av månvind

 

är de givna gåvoljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-04 20:33



Bookmark and Share


  nightsoulz
kan bara applådera
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser