Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack gode Gud för att jag inte är kirurg!


Kanske hjärtat flyger drake

Knyter en tråd av silke runt ditt vänstra förmak
mjukaste guldsiden i din vävnad
Ditt hjärta i en guldlänk
kanske ville jag fånga det
men för det mesta
så tappar jag tråden




Fri vers av prima donna
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-04 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prima donna