Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle ta fajten..

 

om jag orkade
skulle jag ta en diskussion

med mig själv
jag skulle ta fajten

men jag är så trött att jag lätt
pratar omkull mig




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-05 01:24



Bookmark and Share


  Deva
tycker du ska vila och starta fajten när kämparandan infinner sig!
2010-01-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Kan bara le. Tydliga bilder här
2010-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Cul de sac.
2010-01-05

  Monika A Mirsch VIP
super trötthetstext
2010-01-05

  Ingela Svenson VIP
ja det är då ett tecken på att vara uttröttad! Underfunndig som alltid!
2010-01-05

  Nina Nightwish
Den tyckte jag var bra!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger