Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skallige Jonas Blues

Det va hårda tider
det va meningslösheten
ingenting att tro på
gör en så sleten
man går där på gatorna
går omkring och stryker
och då får en hitta på nåt
så att tiden ryker
så jag snodde en bulle på konditoriet
den såg ju så go ut - kunde inte låta bli´et
men bagar´n såg´et och hytte med kaveln
Oj, va jag blev jagad hela långa dagen
skulle över staketet men fick alldeles för bråttom
så jag ramlade bakåt och bröt nacken hos doktorn




Fri vers av Akke
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 09:48



Bookmark and Share


  noname_realmind
;-)
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke