Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken faller med nicken

Stjärnfall får mig att luta

Stanna upp, se, drömma om önska

Tittar upp, munnen truta

Mitt kall känner, faller i glömska

 

Sträcker upp en bedjande hand

Famlar med tagen

Längtan så bortåt, faller ibland

Man, bakom kragen

 

Ler med den tindrande blicken

Bedjande vill jag så mer

Tills blicken faller med nicken

I marken mörkgrå ner

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-10-25 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön