Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De hånfullas kyss


när de hånfulla går ihop
för att spotta på det sårbara
blandar de saliv
de kysser varandras flin




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-05 19:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var mustigt, med skärpa.
2010-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Oj
Denna var bara så stark.
Två steg bak tog jag och ger en applåd för mycket väl sammanvävda ord
2010-01-05

  aol
jag kude inte ha sagt det bättre själv,
bara så ruggigt sanna är din poesi,
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger