Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fylls av lycka

 

sätt dig högt upp på ett berg
slut ögonen
låt vinden omfamna dig
vad ser du

jag ser regnbågsdalen
ser krigarna med fjäderskrudat hår
med stjärnögon
med vida mantlar
ser deras snidade stavar
hör deras sånger
ser stenar
brista
i blomfägrings
helande dofter
ser kvinnorna med regnbågsfärger

fylls av

lycka

jag känner vind snudda vid ansikte
mitt ansikte
mitt väsen
strömmar
vida

skogen susar lugna djup
markerna doftar
helad jord

dofta vackerhud

långt bort hör jag bäckens porlande
fylls av

lycka

känner vatten
är i bäcken är i källan
kristallklart vatten
vi är i

skogssjön

stiger
är luft
är åter

sätt dig högt upp på ett berg
slut ögonen
låt vinden omfamna dig
vad ser du

skogen susar livs djup
han strövar
danssteg
i soläng
han är leende ljus
hans hjärtsånger
snuddar vid
mitt ansikte
fri svävar jag in i soläng
våra fötter 
ljudlösa
rör vid bäcken källan
följer
han stiger i skogssjö
sträcker om sin hand
bjuder mig in
vi är skogssjön
fylls av

lycka

i regnbågsdalen
i sjö synes tvenne lotusblommor
bli en




Prosa (Fabel/Saga) av Lena Själsöga Keijser
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-01-05 21:37



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En meditationsresa
gör gott att läsa den då
bra så
2010-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Detta är underbart ljust och vackert att få resa med i.
Kan bara tacka så ödmjukast.
2010-01-05

  aol
du sprider en så stor kärlek, tack
2010-01-05

  Yrre VIP
I mig öppnas färger och liv och allt som är vackert
när du skriver som du gör, vilken film att spela bakom slutna ögon!
2010-01-05

  Uppfångad
Tack för att du skriver kärlek
i värme
och vackra ord

Allt gott till dig
2010-01-05

  nightsoulz
reser med.. bara så där harmoniskt reser med.. helt helt helt fantastiskt!!!
2010-01-05

  etthjärtaäralltidrött
Tack för värmen och leendet du ger, sprider, delar.
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser