Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där liv är

 

där går det inte att säkerställa ett möte

 

än då

 

är

det

säkert ställt

 

se den gyllene skålen

 

av bergsfolken

smidd

 

hör klangen

 

 

kupolen är ett vidgat öga

 

en 

himmelskrona

 

stängeln är av guld

av silver

 

vackerslingors

omfamn

 

foten

är

 

kupolen är ett vidgat öga

 

en

jordekrona

 

 

ställd

säker

 

den gyllne skålen

 

drick

er kärleks skål

 

av 

 

källans klara ljus




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-05 21:57



Bookmark and Share


  aol
bara så fint vännen,
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser