Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåvodröm

 

 

fjädrar

dalar

 

faller

 

faller mjukt

 

 

gåvodröm vidrör panna

följer kind

 

smälter in i hjärta

 

 

droppe

faller

 

mjukt

 

är

pärla i havshänder

 

faller

skapar spiralandning

 

 

havssand

 

famnar pärla

 

vagga

vagga hav

 

 

rötter rinner ur pelare

ur spiralandning

 

pelare

stam

 

krona fäller ut armar fingrar

 

bär frukter in i vind

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-05 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser